PITA PITA Distributie


SC PITA SRL face parte dintr-un grup de firme cu experiență in diferite domenii: comert, turism, constructii, service auto, prestari servicii.


PITA SRL s-a lansat pe piața din Botosani din 1991 si se ocupă cu activitatea de comert atât en-gros cât si en-detail, ajungând unul din liderii in acest domeniu. Distribuim produse alimentare in general, ale partenerilor nostri: Bunge (ulei), Agrana (zahar), Atifco (orez), Pambac (faina, paste), Buftea (conserve legume), Cio (condimente)Coca Cola HBC (sucuri, apa), Mineral Quantum (apa) dar si alte produse alimentare si nealimentare.


Pentru activitatea de distribuție firma dispune in prezent de 2 de spații de depozitare cu o suprafața totală de 2500 mp: un depozit central pentru marfuri alimentare și un depozit pentru divizia CocaCola; 3 autocamioane tip TIR, 10 autoutilitare și 2 autovehicule transport marfa, 6 autoturisme  agenti vânzări


Perspectivele companiei sunt optimiste si  constau în susținerea comerțului tradițional prin consolidarea si dezvoltarea distributiei dar si extinderea numărului de supermarket-uri.